Navijači se okupili u Los Anđelesu, odaju poštu Kobiju

Izvor: RTS, 27.Jan.2020, 01:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači se okupili u Los Anđelesu, odaju poštu Kobiju

Los Anđeles odaje poštu tragično nastradalom Kobiju Brajantu.
Nakon početnog šoka, navijači Lejkersa, koje je zadužio Brajant svim igrama i trofejima, počeli su da pristižu pred "Stejpls centar".

Obučeni u dresove sa brojem 24 ili 8, navijači i poštovaoci Kobija Brajanta, nosili su cveće sa sobom, pevali pesme posvećene "mambi" i odali poštu slaveći njegov život. 
Legendarni košarkaš Los Anđeles lejkersa Kobi Brajant i njegova ćerka Đana poginuli su u helikopterskoj nesreći

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ljudi se u neverici okupljaju ispred Stejpls Centra... (foto)

Izvor: Sportske.net, 27.Jan.2020

Sve veći broj navijača dolazi ispred Stejpls centra kako bi odao poštu slavnom košarkašu, njegovoj kćerki i ostalim stradalima u helikopterskoj nesreći u Kaliforniji...Desetine navijača okupile su se večeras ispred Stejpls Centra u Los Anđelesu, kako bi odali počast legendi NBA lige i Lejkersa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.