Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Mar.2016, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači pretili srpskim futsalerima u Zagrebu

Futsal derbi u "Domu sportova" između domaćeg zagrebačkog Dinama i Nacionala prekinut je opštom tučom na poluvremenu, jer su huligani iz navijačke grupe "Bed blu bojs" utrčali na teren uz vređanje i povike srpskim igračima "Ubićemo vas" i "Zaklaćemo vas".

Od početka su gostujući igrači, medu kojima su i srpski reprezentativac Mladen Kocić, kao i Boris Surudžic, bili na meti uvreda, preneo je portal Indeks.hr.

Zatim su domaći navijaci prilikom upada na >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << teren najpre napali golmana Nacionala Ivana Pavlića, kome su razbili glavu, i predsednika kluba Ivicu Đolu koji je poveo futsalere u svlačionicu i oni se nisu vratili na teren.

Kako je Đolo ispričao za hrvatske medije, na meti su bili i srpski igrači, koji su ispraćeni povicima "Bed blu bojsa": "Ubićemo vas, zaklaćemo vas" i "Srbe na vrbe".

Kako prenosi "Blic", Nacional je u trenutku prekida vodio sa 2:0.

"Utakmica je prekinuta zbog ulaska navijača u teren i udaranja gostujućeg igrača... Prekidu je prethodio i sukob navijača na tribini iza gostujućeg golmana. O svemu sledi dopunski izveštaj", navodi se u sudijskom zapisniku koji je objavio indeks.hr.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) Ovako su huligani u Zagrebu napali srpske igrače i vikali Srbe na vrbe!

Izvor: Kurir, 31.Mar.2016

Futsal derbi hrvatskog prvenstva između Dinama i Nacionala prekinut je na poluvremenu, jer su huligani iz navijačke grupe "Bed blu bojs" utrčali na teren uz vređanje i povike srpskim igračima koji nastupaju za goste "Ubićemo vas" i "Zaklaćemo vas"...Za Nacional igraju srpski futsaleri Mladen Kocić...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.