Navijači prekinuli meč Srbije, jedan sa transparentom Vidić za predsednika FSS VIDEO

Izvor: B92, 17.Jun.2023, 09:14

Navijači prekinuli meč Srbije, jedan sa transparentom "Vidić za predsednika FSS" VIDEO

Netipična situacija je viđena tokom prijateljskog susreta Srbije i Jordana (3:2) koji je prekinut nakon drugog pogotka naše selekcije.

Napadač "orlova" Dejan Joveljić je zatresao mrežu u 84. minutu, a u televizijskom prenosu nije prikazano šta se desilo neposredno nakon toga.

Posle ponovljenog snimka gola, postalo je jasno da nešto nije u redu. Arbitar Štefan Ebner je bio u razgovoru sa igračima posle čega ih je povukao u svlačionice.

Utakmica jeste >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prekinuta samo na nekoliko minuta, ali je to svakako netipična situacija na prijateljskim utakmicama.

Ubrzo je postalo poznato da je razlog u uletanju navijača na teren "Đenerali Arene", a sada je poznato i da je bilo reč o dvojici pristalica od kojih je barem jedan iz srpskog tabora.

Reč je o muškarcu koji je na teren uleteo sa transparentom "Vidić za predsednika FSS", ali je on ubrzo uklonjen sa terena.

To kao da je okuražilo i drugog navijača koji nije imao transparent, ali je zato zadao mnogo više problema redarima.

Na kraju je i on uhvaćen, a po nastavku meča Dejan Joveljić je postigao još jedan gol i tako doneo pobedu Srbiji.

Naredni izazov pred selekcijom Dragana Stojkovića Piksija je selekcija Bugarske u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Taj meč je na programu u utorak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.