Navijači Zvezde posvetili transparent Saši Iliću

Izvor: Večernje novosti, 25.Apr.2019, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Zvezde posvetili transparent Saši Iliću

U svakom kukolju žita ima, dobar kapiten najgoreg tima! Saša Ilić, živeli - pisalo je na transparentu, koji su razvili navijači domaćeg tima na severnoj tribini Navijači Crvene zvezde su na 160. večitom derbiju istakli parolu posvećenu kapitenu Partizana Saši Iliću. - U svakom kukolju žita ima, dobar kapiten najgoreg tima! Saša Ilić, živeli- pisalo je na transparentu, koji su razvili >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << navijači domaćeg tima na severnoj tribini. Ilić je meč počeo sa klupe, a kako je najavio odlazak u penziju na kraju sezone mogao bi ovo da bude njegov poslednji derbi ( osim ako se ova dva tima ne sretnu u finalu Kupa).
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navijači Zvezde: Ilić dobar kapiten

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Apr.2019

BEOGRAD - Navijači Crvene zvezde odali su poštovanje kapitenu Partizana Saši Iliću transparentom na 160. vječitom derbiju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Saša Ilić odgovorio ''delijama''!

Izvor: Sportske.net, 25.Apr.2019

Transparent Zvezdinih navijača na 160. večitom derbiju nije prošao bez komentara Partizanovog kapitena...Veliku pažnju izazvao je transparent navijača Crvene zvezde koji su večeras tokom 160. večitog derbija na svoj način izrazili poštovanje prema legendarnom kapitenu Partizana Saši Iliću...'U...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.