Navijači Sitija: Manćini nije morao da bude smenjen baš na 13. maj

Izvor: Blic, 14.Maj.2013, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Sitija: Manćini nije morao da bude smenjen baš na 13. maj

Navijači Mančester sitija razočarani su što je trener Roberto Manćini dobio otkaz baš na dan kada je klub osvojio titulu posle 44 godine.

Mančester siti je 13. maja prošle godine osvojio titulu prvaka pogotkom Serhia Aguera u 94. minutu u utakmici poslednjeg kola protiv Kvins Park Rendžera.

"Posle vikenda smo svi očekivali da se to dogodi, ali smo svi po malo razočarani što se to dogodilo baš na godišnjicu osvajanja titule. Sve te fantastične uspomene >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koje imamo na 13. maj, datum koji je poseban za Siti, sada su malo ukaljane. Definitivno smo razočarani", rekao je generalni sekretar kluba navijača Sitija Kevin Parker.

Siti je saopštio da je otpustio trenera Manćinija, jer nije ispunio zacrtane ciljeve sa početka sezone.

Parker je rekao da je tačno da ciljevi koji su postavljeni na početku sezone nisu ispunjeni.

"Naravno da smo razočarni što nismo osvojili trofej, ali u očima navijača Sitija to nije neuspeh", rekao je Parker za engleske medije.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navijači Sitija: "Ukaljane uspomene na 13. maj"

Izvor: Sportske.net, 14.Maj.2013

Navijači Mančester sitija razočarani su što je trener Roberto Manćini dobio otkaz baš na dan kada je klub osvojio titulu posle 44 godine.

Nastavak na Sportske.net...

Navijači Sitija: Ukaljane uspomene na 13. maj!

Izvor: Vesti-online.com, 14.Maj.2013

Navijači Mančester Sitija razočarani su što je trener Roberto Manćini dobio otkaz baš na dan kada je klub osvojio titulu posle 44 godine...Na isti dan prošle godine Mančester Siti osvojio titulu Premijer lige.. ..Mančester Siti je 13. maja prošle godine osvojio titulu prvaka pogotkom Serhia...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.