Navijači Raja oterali iz kluba ukrajinskog nacistu

Izvor: Vesti-online.com, 01.Feb.2017, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Raja oterali iz kluba ukrajinskog nacistu

Navijači Rajo Valjekana ponose se levičarskim stavovima. Zato su blokirali dolazak u klub iz Betisa Ukrajinca Roman Zozulja zbog njegovih ultra desničarskih stavova.

Sportski direktor Raja Migel Toresilja potrvdio je da navijači nisu dali zeleno svetlo da Zozulja narednih šest meseci odigra za njihov klub. Navijači kluba iz madridskog predgrađa "iskopali" su na internetu fotografije koje su Zozulju dovodile u vezu sa ultra desničarskim, neonacističkim organizacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << poput "Desnog sektora" i "Azova".

Zozulja je, inače, u otvorenom pismu navijačima negirao da simpatiše radikalnu desnicu i da je u vezi sa paravojnim formacijama u Ukrajini. Međutim, slike su govorile suprotno, a navijači su uspeli kod čelnika kluba da stopiraju njegov dolazak u Valjehas.

Ya Roman Zozylya pereday estafety @Yatsenyk I @poroshenko @narodna_armia pic.twitter.com/29xA1l0o8a— Роман Зозуля (@zozulyaroman18) 29. јул 2015.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.