Navijači Napolija uhapšeni zbog nereda u Rimu

Izvor: Sportal.rs, 22.Sep.2014, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Napolija uhapšeni zbog nereda u Rimu

Vođa navijača Napolija Đenaro de Tomazo uhapšen je sa još četiri osobe zbog incidenata tokom utakmice Kupa Italije u maju ove godine. Tokom sukoba na ulicama Rima, jedan od navijača Napolija, Ćiro Espozitio je stradao, a utakmica kupa finala je kasnila. Za smrt Espozita je kasnije optužen navijač Rome Danijele de Santis koji je pucao. Espozito je u bolnici podlegao povredama.

Kako prenosi portal Fudbal Italija, petorica navijača napolija su optužena za nekoliko krivičnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << dela, između ostalog za ubacivanje različitih predmeta i ulaska na teren.

Podsetimo, tokom meča Napolija i Fiorentine na stadionu "Olimpiko" bilo je sukoba između dve navijačke grupe. Napoli je slavio sa 3:1.

(Foto: Beta/AP Photo/Franco Castano)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.