Navijači Lestera plaču za Ranijerijem, Vardi proradio, gol sezone Drinkvotera! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Feb.2017, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Lestera plaču za Ranijerijem, Vardi proradio, gol sezone Drinkvotera! (video)

Posebno veče na King Pauer stadionu.

Fudbaleri Lestera večeras su ugostili ekipu Liverpula, prvi put posle odlaska Klaudija Ranijerija i na tribinama je veoma emotivno.

Širom stadiona osvanule su poruke za italijanskog stručnjaka i gotovo da nema navijača koji nije emotivno prihvatio rastanak sa Ranijerijem.

Navijači nose maske sa Ranijerijevim likom, što pokazuje koliko ih je Italijan osvojio istorijskom titulom prošle sezone.

Ipak, promena >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trenera delovala je i ovaj put pozitivno za jednu ekipu, barem tako izgleda na početku, pošto je proradio Džejmi Vardi.

Najbolji igrač prošle sezone u Premijer ligi postigao je prvi pogodak još od decembra meseca kada je postigao het-trik protiv Mančester sitija.

Od tada je odigrao sedam mečeva, na tri je bio suspendovan, a danas je podsetio na najbolje dane, a King Pauer je eksplodirao.



U 38. minutu, Drinkvoter postigao je jedan od najlepših pogodaka ove sezone u Premijer ligi.

Vezista je uhvatio strašan volej sa preko 25 metara i savladao nemoćnog Minjolea.

Da li se šampion budi?!

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Šampion kao u najboljim danima, Vardi razbio Liverpul!

Izvor: Sportske.net, 27.Feb.2017

Važna pobeda Lestera posle odlaska Klaudija Ranijerija, Džejmi Vardi ponovo radi...Fudbaleri Lestera pobedili su na svom King Pauer stadionu ekipu rezultatom 3:1 (2:0) u 26. kolu Premijer lige...Ovo je bio prvi meč ''lisica'' posle odlaska Klaudija Ranijerija sa mesta menadžera...Ipak, promena trenera...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.