Navijači LASK-a besni na upravu

Izvor: RTS, 02.Jun.2020, 18:21

Navijači LASK-a besni na upravu

Navijači austrijskog prvoligaša LASK iz Linca kritikovali su upravu kluba zbog nedozvoljenog ekipnog treninga u vreme pandemije koronavirusa, kao i arogantnog ponašanja u ovoj krizi.
Nakon što je LASK kažnjen oduzimanjem šest bodova, zbog nedozvoljenog ekipnog treninga dok su ostali trenirali po grupama, izgubio mesto lidera na tabeli, reagovali su i navijači.

LASK je najavio žalbu na kaznu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koju je izrekao nadležni Senat Bundeslige, čime bi odluku o prvaku mogao odložiti na tri do četiri meseca, umesto na terenu, za zelenim stolom.
Takvo delovanje uprave nervira navijače, koji su uputili otvoreno pismo čelnicima LASK-a.
U tom pismu navijači ističu da "nedozvoljeni trening odgovara ponašanju uprave, koja je prepotentna i neiskrena, suprotno vrednostima kojima se ponosio klub".
"Pored gluposti i očiglednog diletantizma u vezi sa akcijom nelegalnog ekipnog treninga, ophođenje prema tome je nedostojno našeg kluba. Umesto da priznaju grešku pokušava se relativizacija slučaja", poručuju navijači.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Haos u LASK-u – navijači besni zbog kazne

Izvor: B92, 02.Jun.2020

Navijači austrijskog LASK-A iz Linca kritikovali su upravu kluba zbog nedozvoljenog treninga u vreme korona mera, kao i arogantnog ponašanja u ovoj krizi...Nakon što je LASK kažnjen oduzimanjem šest bodova zbog nedozvoljenog ekipnog treninga dok su ostali trenirali po grupama, izgubio mesto lidera...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.