Izvor: B92, 29.Avg.2002, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijaci Flamenga ne prastaju ljubimcima poraze

Navijaci brazilskog fudbalskog kluba Flamenga gadjali su bakljama klupu sa rezervnim igracima svog tima, posle treceg uzastopnog poraza u nacionalnom sampionatu, preneli su danas brazilski mediji.

Kako se navodi u izvestajima, posle utakmice brazilskog prvenstva u glavnom gradu Braziliji, gde je Gama savladala Flamengo sa 2:1, navijaci gostujuce ekipe vredjali su trenera Lulu Pereiru i skandirali su "hocemo fudbalere", da bi zatim bacili nekoliko baklji na klupu sa rezervnim igracima. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Niko od igraca i trenera Flamenga nije povredjen, ali su teren napustili pod policijskom pratnjom.

"Necu podneti ostavku, zato sto znam da nije moja greska. Ovo je mlad tim i podlegli su pritisku. Voleo bih da ostanem u Flamengu, ali konacnu odluku donece rukovodstvo kluba", rekao je novinarima posle susreta trener Flamenga Pereira.

Posle susreta uprava Flamenga odlucila da svoj naredni mec kao domacin odigra na istom stadionu u Braziliji, s obzirom da smatra da je ekipa pod prevelikim opterecenjem kada igra u Rio De Zaneiru.

Flamengo je u milionskim dugovima i ove sezone primoran je da se takmici sa mladom ekipom, posto ne mogu sebi da priusti afirmisane fudbalere.

Jedan od najpopularnijih klubova u Brazilu, koji je do sada osvojio cetiri titule nacionalnog prvaka, trenutno zauzima 19 mesto na prvenstvenoj tabeli od 26 ekipa.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.