Navijači Čelsija su njega čekali, kec na Bridžu?

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2020, 20:40

Navijači Čelsija su njega čekali, "kec" na Bridžu?

Da li se slažete?

Čelsi večeras dočekuje Brentford i nema pravo na kiks, iako je Frenk Lampard izveo kombinovani sastav.

Ipak, navijače posebno raduje što večeras od prvog minuta igre novajlija Tijago Silva od kojih imaju ogromna očekivanja, iako ima 36 godina.

Tijago Silva je ovog leta stigao kao slobodan igrač, po isteku ugovora sa Pari Sen Žermenom i biće stub odbrane.

Što se ostalih igrača tiče, Timo Verner je dobio odmor, ali tu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su motivisani Tami Abraham i Hadson-Odoi, ali i Kai Haverc.

Takođe, treba dodati da je Ben Čilvel prvi put na klupi, tako da bi mogao da uđe u drugom delu umesto Emersona i da upiše i on debi, što još kako raduje navijače Čelsija.

Nema dileme da je Čelsi i večeras veoma jak i spreman da napadne prvi trofej, a za to je potrebno da uspešno startuje u Liga kupu.

Predlog je tu - kec na Bridžu!

Chelsea XI: Caballero; Azpilicueta, Tomori, Silva, Emerson, Barkley, Kovacic, Mount, Havertz, Abraham, Hudson-Odoi

Barnsley XI: Collins, Ludewig, Sollbauer, Halme, J. Williams, Styles, Ritzmaier, Mowatt, Woodrow, Frieser, Schmidt#CarabaoCup

— MailOnline Sport (@MailSport) September 23, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Haverc konačno proradio (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2020

Nismo dugo čekali da Nemac proradi...Čelsi je večeras ugostio Barnsli u Liga kupu, a novajlija Kai Haverc je na svom trećem nastupu postigao prvenac...On je u 29. minutu pobegao odbrani gostiju, ubacio se u pravom trenutku iz drugog plana, prihvatio asistenciju Maunta i rutinski pogodio za 2:0...Prethodno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.