Navijači Bolonje skandirali Mihajloviću ispred bolnice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Sep.2019, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Bolonje skandirali Mihajloviću ispred bolnice

Fudbaleri Bolonje, posle velikog preokreta i pobede nad Brešom (4:3), skandirali su Siniši Mihajloviću ispred bolnice u kojoj se srpski trener leči od leukemije.

Na snimcima koji kruže društvenim mrežama vidi se kako su igrači direktno iz Breše došli pred poznatu kliniku "Sent Orsola" i pevali "Miha, Miha", uz aplauze, na šta im je Mihajlović odgovorio pozdravom sa prozora.

Upravo je Mihajlović, prema rečima iskusnog napadača Rodriga Palasija, bio jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << od glavnih tvoraca preokreta posle prednosti Breše 3:1 na poluvremenu.

"Mihajlović je bio besan na poluvremenu, poslao nam je poruku i to nas je podiglo. Taj mentalitet iskoristili kad smo se vratili na teren u nastavku. Zahvaljujući njegovom stavu igrali smo tako", rekao je Palasio za italijanske medije.

Mihajlović je zbog početka drugog ciklusa lečenja prvi put propustio utakmicu u Seriji A ove sezone, jer je uprkos aktuelnoj situaciji vodio tim protiv Verone i SPAL-a.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Fudbaleri Bolonje ispred bolnice pjevali "Miha, Miha"

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Sep.2019

BOLONJA - Fudbaleri Bolonje, poslije velikog preokreta i pobjede nad Brešom (4:3), skandirali su Siniši Mihajloviću ispred bolnice u kojoj se srpski trener liječi od leukemije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.