Navijači Barse mogu da odahnu, pitanje napadača je rešeno?

Izvor: Sportske.net, 28.Feb.2020, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Barse mogu da odahnu, pitanje napadača je rešeno?

Urugvajac otkrio zanimljiv detalj iz ugovora.

Fudbaler Barselone Luis Suarez otkrio je u intervjuu za Radio Kataloniju da postoji velika mogućnost da ostane na Nou Kampu i posle 2021. godine kada mu ističe aktuelni ugovor.

"Postoji opcija u mom ugovoru koja glasi da se ugovor produži na još godinu dana ukoliko u narednoj sezoni odigram 60 posto mečeva", otkrio je Urugvajac.

Suarez ima 33 godine i trenutno je van stroja zbog povrede koja će ga, prema nekim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << najavama, od terena odvojiti do kraja aktuelne sezone.

To je upalilo alarm u Barsi koja traži dugotrajno rešenje u špicu za godine koje dolaze, kao najveći kandidat spominje se Lautaro Martinez iz Intera.

Stigao je i Martin Brajtvajt, ali svima je jasno da je Danac samo kratkotrajno rešenje koje bi možda moglo imati presudnu ulogu u predstojećem El Klasiku.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.