Navijači Atletika ne treba da brinu, on će igrati veliki derbi!

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2018, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Atletika ne treba da brinu, on će igrati veliki derbi!

Biće to ogromno pojačanje za Atletiko ukoliko se ispune očekivanja lekara.

Urugvajski reprezentativac nije uspeo da završi meč protiv Ueske, izašao je u 38. minutu kada je osetio bol u mišiću.

Medicinski tim je obavio testove i smatra da nije došlo do ozbiljnije povrede i da je Himenez odlično reagovao jer je zatražio izmenu pa je samim tim sačuvao svoje telo od ozbiljnije povrede. Oni smatraju da će Himenez biti spreman za Atletikov naredni meč, a on je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na programu u subotu i u pitanju je derbi protiv Real Madrid, vrlo bitna utakmica.

Dvadesettrogodišnji štoper je vrlo bitan šraf u Ćolovom sistemu, pa će trener Atletika sa oduševljenjem prihvatiti ovu vest njegovog medicinskog tima.

Sledeće kolo nas očekuje veliki derbi grada Madrida. Real će dočekati Atletiko na svom "Santijago Bernabeu", a utakmica je na programu u subotu od 20:45 h po našem vremenu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.