Navijači Amerike u Kolumbiji tukli igrače na terenu

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Jun.2013, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Amerike u Kolumbiji tukli igrače na terenu

Navijači Amerike iz Kalija ne mogu da oproste neuspehe igračima u poslednje vreme. Jedan od najtrofejnijih kolumbijskih klubova (13 puta šampion, finalista 4 Kopa libertadores) već drugu godinu za redom ne uspeva da se vrati u Prvu ligu.
Posle novog neuspeha (2:2 sa Rio Negrom u polufinalu Druge lige) i eliminacije, navijači ekipe iz Kalija naoružani noževima upali su na teren i napali svoje igrače.
Najgore je prošao Brazilac Flavio Karvaljo (strelac prvog gola u meču) >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << kojeg su huligani nokautirali na travnjaku stadiona Alberto Grisales u 71. minutu. Zatim je slično prošao i drugi igrač ekipe iz Kalija Hulio Cezar Ortiz.
Sudija Robert Rodrigez prekinuo je meč na nekoliko minuta posle incidenta, dok policija nije nije izbacila malobrojne gostujuće navijače
Posle incidenta trener Amerike Dijego Umana, najavio je da će tražiti ozbiljniju zaštitu za sebe i za sve igreče.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.