Izvor: MozzartSport.com, 16.Avg.2020, 11:42

Natho mora da skine četiri kilograma

Milošević ga planira za meč sa Inđijom, posebno ako ne bude mogao da igra Suma

Preskočio je susret sa Javorom, nije putovao ni u Surdulicu, što je odmah stvorilo zebnju kod Partizanovih navijača, uobličenu kroz pitanje: šta se dešava sa Bibarsom Nathom?

Nije prirodno da jedan od lidera tima, tehnički možda najobučenijih igrač, propusti dva vezana susreta, a da nije povređen ili suspendovan. Još kako se zna da je zamenjen u Novom Pazaru pre desetak >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dana....

Razlog izostanka Izraelca leži u činjenici da trenutno ima četiri kilograma više nego u istom periodu prošle godine kad je kao slobodan agent stigao među crno-bele. To su pokazale detalje analize, zbog čega je stručni štab odlučio da ga ne koristi u minula dva kola. Uz sugestiju Nathu da bi bilo korisno i za njega lično, još više za ekipu, ako bi doterao liniju.

Prema informacijama iz „Zemunela“, Bibars Natho je mirno prihvatio uputstva Sava Miloševića i pokušaće u što kraćem roku da se „steše“, jer je i golim okom vidljivo da je nabacio koje kilo. S tim da to nije uslov da se vrati u tim, pošto iz Partizana stižu vesti da će igrati već u narednoj superligaškoj rundi sa Inđijom narednog vikenda, verovatno i u prvom kolu kvalifiikacija za Ligu Evrope, sa letonskim RFS-om.

Jasno je da nije logično očekivati da izgubi baš četiri kilograma u narednih sedam dana do narednog takmičarskog izazova, mada postoji saglasje struke i igrača da je Partizanu, na duge staze, neophodan skroz fit Natho, kakav je bio na početku mandata u Humskoj.

Milošević planira da vrati Natha na teren za susret sa Inđijom, pogotvo ukoliko ne bude mogao da računa na Sejdubu Sumu. U finišu prvog poluvremena gostovanja u Surdulici Gvinejac se požalio na lakšu povredu, pitanje je da li će biti spreman za naredni meč. Neće skroz ni Natho, ali bi bio suviše veliki luksuz za Partizan da ne bude na terenu makar jedan od stranaca sposobnih da prave razliku.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.