Nastić ne ide u Igokeu. Možda u Zvezdi?

Izvor: Mondo, 07.Avg.2015, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastić ne ide u Igokeu. Možda u Zvezdi?

Centar Stefan Nastić demantovao je da je potpisao ugovor sa klubom iz Aleksandrovca

Foto: MN Press

Igokea je nedavno objavila da je potpisala ugovor sa Stefanom Nastićem, ali je mladi centar, koji je rođen u Novom sadu, a potom se preselio u Kanadu, demantovao da je potpisao saradnju sa klubom iz Republike Srpske.

"Suprotno onome što se pisalo prethodnih dana, nisam potpisao sa Igokeom. Trenutno razmatram sve opcije i radujem se sledećem koraku koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ću napraviti", poručio je putem Twittera Nastić.

Contrary to what has been posted online, I never signed w/ BC Igokea. I am exploring my options and I look forward to this next chapter

— Stefan Nastic (@StefanNastic4) August 7, 2015

Menadžer Igokee Igor Dodik nedavno je potvrdio da je Nastić njihov novi igrač.

"Doveli smo perspektivnog igrača, koji posle odlične karijere na Stenford koledžu ovog puta nije uspeo da osigura NBA angažman, ali se nada da bi Igokea mogla da bude jedna usputna stanica za njegov odlazak u NBA. Na tom putu mu ostaje da vredno radi i dokaže potencijal koji poseduje", rekao je za sajt Igokee menadžer kluba Igor Dodik.

Nastić (22 godine, 211 centimetara) navodno je vratio Igokei nepotpisan ugovor, zbog želje da zaigra za Crvenu zvezdu.

Nastić je tokom leta nastupao u letnjoj NBA ligi za Golden Stejt i San Antonio, nakon što je završio koledž Stenford u SAD.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

PREDOMISLIO SE: Nije prošao u NBA, ali hoće u Zvezdu

Izvor: HotSport.rs, 07.Avg.2015

Nedavno se pojavila informacija da je mladi srpski košarkaš Stefan Nastić potpisao ugovor sa Igokeom iz Aleksandrovca, ali je igrač putem svog tviter profila tu vest demantovao.. . – Suprotno onome što se pisalo prethodnih dana, nisam potpisao sa Igokeom. Trenutno razmatram sve opcije i radujem...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.