Nastavak dijaloga u četvrtak u Briselu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Okt.2020, 14:47

Nastavak dijaloga u četvrtak u Briselu

Dijalog Beograda i Prištine biće nastavljen u četvrtak, 29. oktobra, sastankom na nivou eksperata, saznaje Tanjug u Briselu.

Obe delegacije će predvoditi glavini pregovarači

U pitanju je runda dijaloga koja je prvobitno bila predviđen za kraj septembra, ali je otkazana zbog preventivne mere karantina za osoblje Evropske službe za spoljne poslove, koji posreduju u dijalogu.

Dnevni red ostaje isti, razgovaraće se o finansijskim potraživanjima i imovini
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
U Briselu za Tanjug navode da će se stanak odvijati uz poštovanje svih mera zaštite od koronavirusa koje propisuju Evropska služba za spoljne poslove i vlasti Belgije, kao zemlje domaćina.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Dijalog eksperata Beograda i Prištine 29. oktobra u Briselu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Okt.2020

Nakon više od mesec dana, nova runda dijaloga na ekspertskom niovu Kosova i Srbije zakazana je za četvrtak, 29. oktobra u Briselu. To su najavili diplomatski izvori u Briselu, bez više detalja. Ovaj sastanak je bio planiran da se održi krajem septembra, ali je odložen zbog preventivnih mera pandemije,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.