Naš grad, naša sala i naši navijači!

Izvor: Mondo, 03.Dec.2018, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naš grad, naša sala i naši navijači!

Dođite i podržite "orlove" u veoma važnoj utakmici kvalifikacija za Mundobasket.

Srbija traži svoje mesto među 32 učesnika šampionata sveta!

Kao učesniku finala prethodna tri najveća takmičenja (Mundobasket, Eurobasket i Olimpijske igre), donekle je bilo logično da "orlovi" svoje mesto imaju na Svetskom prvenstvu, međutim novi sistem kvalifikacija otežao je posao i našoj reprezentaciji...

Videli smo već da "oslabljeni" Slovenci, šampioni Evrope, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << neće ići u Kinu 2019. godine, samo puka teorija vodi Hrvate od istog scenarija, dok je u boljoj situaciji Crna Gora.

Srbija je imala problema u dosadašnjem delu kvalifikacija zbog izostanka ključnih igrača i trenutno zauzima treću poziciju u grupi "L" iza Grčke i Nemačke, a upravo sa "helenima" igramo jednu od najvažnijih mečeva.

Ponedeljak, hala "Aleksandar Nikolić" u 20.15!

"Siguran sam da će navijači kao i uvek do sada osetiti trenutak da pomognu. Srbija je zemlja sporta, košarke, koristim priliku da ih pozovem!", poručio je Branko Lazić.

Na poslednjem treningu pred meč sa starim poznanikom Grčkom za medije je govorio i selektor Aleksandar Đorđević da je razgovarao sa igračima, da su analizirali greške, i da se pad u igri kakav je viđen protiv Izraela (83:74) neće ponoviti.

INFORMACIJE O ULAZNICAMA ZA MEČ SRBIJA - GRČKA!

I ne sme!

"Malo je taj poraz zakomplikovao situaciju, ali i dalje je sve u našim rukama. Iskoristili smo dva dana da se odmorimo, analiziramo greške, a u ponedeljak ćemo gledati da ispravimo taj kiks iz Izraela", naveo je Branko Lazić i dodao:

"Ovde, u našem gradu, u našoj sali, pred našim navijačima - da dobijemo utakmicu!".

Srpski bek je naveo da su pogledali skauting video Grčke i da među njima ima dosta igrača koji su "nepoznati" za njih, ali da se neće mnogo osvrtati na sastav u kome oni dolaze (bez Janisa Burusisa) - nego isključivo na sebe.

"Oni su se već plasirali dalje, a to s kojom ekipom dolaze... Ne ulazimo u to, gledaćemo nas i nama je bitno da dobijemo. S tom filozofijom dolazimo na meč".

Pa, tako da bude!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.