Naredni trener Reala? Bivši čelnik Madriđana zna!

Izvor: Sportske.net, 01.Mar.2019, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naredni trener Reala? Bivši čelnik Madriđana zna!

Informacija iz prve ruke ili puko nagađanje?

Real Madrid se nalazi u posebno teškom trenutku.

Nakon eliminacije u Kupu kralja od Barselone i poraza na Bernabeu od mrskog rivala, klupa Santijaga Solarija se dobrano poljuljala.

Argentinac je dobio poverenje Florentina Pereza da preuzme ekipu nakon otkaza Julenu Lopetegiju, a svima je jasno da se neće još dugo zadržati na tom mestu.

O tome je za španske medije progovorio i nekadašnji predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "Kraljevskog kluba" Ramon Kalderon koji već ima u glavi Solarijevog naslednika.

"Imam poseban osećaj da će na klupi Real Madrida naredne sezone biti Žoze Murinjo. Teško je u ovom trenutku, izgubili smo od Barselone i to je veliki udarac za nas. Ipak, to nije neuspeh jer smo stigli do polufinala. I pored toga, ne verujem da će Solari započeti narednu sezonu", kazao je Španac.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Šuster udario jako: Kros je dizel traktor

Izvor: MozzartSport.com, 01.Mar.2019

Bivši trener Real Madrida Bernd Šuster bio je vrlo kritički osvrnut na izdanje igrača Kraljevskog kluba u porazu od Barselone u sredu na Santjago Bernabeuu (0:3). Toni Kros i Rafael Varan su bili najveće žrtve njegovih reči, a posebno mu je bilo važno da prokomentariše igru Krosa. "Ta sredina...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.