Izvor: MozzartSport.com, 22.Jun.2021, 17:45

Naravno, Dembele mora na novu operaciju

Pauza oko četiri meseca

Čovek kao maslačak. Pri malo većem naporu ili malo jačem duelu, potpuno se raspadne.

Usman Dembele je završio sa Evropskim prvenstvom, ali i sa fudbalom uopšte sve tamo do novembra. A, po starom običaju lako može da se desi „u novembru biće u decembru“ i da istera bolovanje do kraja 2021. godine.

Barselona je objavila zvanično saopštenje u kojem kaže da Dembele mora da ide na hirurški zahvat zbog oštećene >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tetive u desnom kolenu. Konsultovani su razni stručnjaci i finalna dijagnoza je da operacija mora da se uradi.

Prve procene su da će brzonogi krilni napadač odsustvovati sa terena četiri meseca, ali ko zna gde će se to zaista završiti. Jer, Dembele je sklon povredama, više ni sam ne zna koliko ih je imao od dolaska na Nou Kamp. Prema proračunu na raznim fudbalskim sajtovima, francuski fudbaler je propustio 87 utakmica od dolaska u Barselonu.

Biće zanimljivo ispratiti i šta će se desiti oko njegovog ugovora, koji ističe narednog leta. Kruže razne špekulacije oko toga da li će Dembele nastaviti saradnju sa Barselonom ili će otići kada mu istekne ugovor, a navodno ga Juventus već nagovara da to uradi.

U prethodnoj sezoni Dembele je odigrao 44 utakmice i postigao 11 golova.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.