Napulj na nogama, navijači dočekali osvajača Kupa Italije

Izvor: RTS, 18.Jun.2020, 13:19

Napulj na nogama, navijači dočekali osvajača Kupa Italije

Napulj je sinoć zaboravio na koronu. Napoli je sinoć šesti put osvojio Kup Italije, što je bio razlog za veliko slavlje na jugu Italije.
Napoli je u finalu Kupa Italije, sinoć u Rimu, nakon izvođenja penala slavio nad velikim rivalom Juventusom.

Nekoliko hiljada navijača Napolija su u potpunosti zaboravili na strah od koronavirusa priredivši veliki doček ekipi Đenara Gatusa.
Napolitanci >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su sinoć masovno izašli na ulice svog grada da proslave veliki trijumf, a više stotina tifoza sačekalo je svoje heroje Đenara Gatuza, Lorenca Insinjea i ostale momke na železničkoj stanici.
Gatuzo je po dolasku na stanicu održao i govor okupljenim navijačima, a potom i naručivao navijačke pesme.
"Bog fudbala me pogledao. Uvek sam verovao da pošten i predan, kao i strastven rad, mora da donese rezultat", rekao je Gatuzo nakon osvajanja prvog trenerskog trofeja.

Napoli je nakon šest godina osvojio Kup Italije pobedom nad Juventusom nakon boljeg izvođenja penala rezultatom 4:2. Posle regularnih 90 minuta igre rezultat je bio 0:0, a produžeci se nisu igrali zbog novonastale situacije kako bi igrači izbegli nepotreban umor i eventualne povrede.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VELIKO SLAVLJE NA ULICAMA: Hiljade navijača dočekalo ŠAMPIONE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2020

Bez straha od korone...Napulj je sinoć zaboravio na koronu. Napoli je sinoć šesti put osvojio Kup Italije, što je bio razlog za veliko slavlje na jugu Italije. U finalu Kupa Italije, sinoć u Rimu, nakon izvođenja penala, tim sa juga Italije, slavio je nad velikim rivalom Juventusom. Nekoliko...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.