Napredak do remija sa Zvezdom u nadoknadi vremena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Mar.2018, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napredak do remija sa Zvezdom u nadoknadi vremena

Crvena zvezda je zabeležila prvi remi ovog proleća. Iako je vodila sve do 90. minuta, Zvezda nije uspela da osvoji sva tri boda. Strelci: Krstičić u 52. minutu za crveno bele, a Eskić u 90. za Napredak.

U prvom delu igre nije bilo previše uzbuđenja. Iako je Crvena zvezda konstantno napadala, iako se igralo uglavnom na polovini Napretka, ponovo su izostale stopostotne prilike.

Premda, u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prvih nekoliko napada nije izgledalo da će biti tako jer je Zvezda žestoko otvorila utakmicu. Pešić je bio u trećem minutu u dobroj prilici, ali je na kraju bio izblokiran. Prvi talas Zvezdinih napada Napredak je izdržao, a naredni talasi iako učestalo, nisu bili toliko siloviti.

Zvezda je pretila preko Nenada Milijaša koji je u dva navrata šutirao iz slobodngo udarca, odnosno Nenada Krstičića koji je veoma snažno i precizno šutirao sa dvadesetak metara, ali se golman Petrović istakao paradom.

Najbolja šansa u prvom delu viđena je nakon asistencije Milijaša za Pešića koji je šutirao, ali je pogodio golmana koji je dobro skratio ugao.

Zvezda je još jednom uspela da u prvim minutima nastavka zatrese mrežu. Ovoga puta to je učinio Krstičić koji je još jednom pokazao da je u dobroj formi. Vezista je sačekao jednu odbijenu loptu, odlično šutirao po zemlji i kroz šumu nogu uspeo da pogodi donji desni ugao gola. Mogao je Krstičić na sličan način da još jednom zatrese mrežu nekoliko minuta kasnije, ali je šutirao za malo pored stative.

Zvezda je ponovo, nakon vođstva, zaigrala nešto sporije i kao da se čekalo da glavni arbitar odsvira kraj. Provukli su se crveno-beli protiv Voždovca, uspeli su da izbegnu remi, ali ovoga puta nije bilo dovoljno vremena, niti snage za novo vođstvo, nakon što je Eskić odlično iskoristio dodavanje i sa pet metara sproveo loptu u mrežu.

Konačan rezultat 1:1. Crvena zvezda i dalje ima veliku prednost na tabeli, ali teže osvaja bodove nego jesenas. Slede dve utakmice protiv Mačve, obe u gostima, ali u različitim takmičenjima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.