Napredak Ane, Krajinović među 200 najboljih

Izvor: S media, 14.Jun.2010, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napredak Ane, Krajinović među 200 najboljih

Na najnovijim teniskim rang-listama najboljih takmičara u muškoj i ženskoj konkurenciji desile su se neznatne promene, a najznačajniju je napravio Fiilp Krajinović probivši se među 200 najboljih.

Poredak 20 najuspešnijih tenisera nije se menjao, pa tako iza Rafaela Nadala slede Federer, Đoković, Marej i ostali, dok su mali pad zabeležili Viktor Troicki i Janko Tipsarević.

Obojica su pali za po jedno mesto pa je Troicki sada 40, a Tipsarević 51. igrač sveta. Janku >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je ovo druga uzastopna nedelja da beleži lošiji plasman na ATP listi a pre samo dve sedmice bio je 43.

Po prvi put u karijeri Filip Krajinović se probio među 200 najboljih igrača na svetu, a do pozicije broj 177. stigao je uz skok od čak 37 mesta zahvaljujući učešću u finalu čelendžera u Košicama.

Kada je o teniserkama reč, Kineskinja Na Li se probila među deset najboljih, istisnuvši sa desete pozicije Flaviju Penetu. Jelena Janković je i dalje četvrta, iza Serene i Venus Vilijams i Karoline Voznijacki, a Ana Ivanović je sa 46. dospela na 45. mesto iako ima isti broj bodova kao i prošle nedelje.

ATP list...

Vest u celini možete pročitati na sajtu blic.rs

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.