Napravljen plan - Dvojica za Luku Jovića!

Izvor: Sportske.net, 25.Feb.2019, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napravljen plan - Dvojica za Luku Jovića!

On je svoje uslove dogovorio i mirno čeka leto...

Luka Jović nastavio je bundesligaški teror, u trci za Srbinom su Bajern i Real, uz Barselonu, ali kako pišu katalonski mediji, Jović ima dogovor sa Barsom.

On želi da se bori sa Suarezom za mesto u timu, suma će biti oko 45 miliona evra, a Barselona računa da će taj novac skupiti od dvojice igrača na pozajmici.

U pitanju su Gomeš i Suarez, obojica bi trebalo od strane Evertona, odnosno Arsenala da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << budu otkupljena za po dvadesetak miliona, plus Barsa će prodati golmana Silesena.

Alba je produžio ugovor, postavlja se samo još pitanje da li bi Rakitić mogao da napusti klub, mada je Hrvat izjavio da namerava da ostane do kraja ugovora.

Rabio je na meti, ali to nije prioritet, osim rezervnog golmana, jedino je Jović igrač za koga su u klubu izuzetno zainteresovani i to je jedino mesto gde žele da popune redove.

Odustali su i od Nikolasa Pepea, ali i od De Lihta, pošto neće prodavati Umtitija.

U svakom slučaju, ako srpski "Falkao" ovako nastavi, jasno je da će moći da bira, a njegov izbor je izgleda "Kamp Nou".

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nova glavobolja za Inter, Ikardi spisak sveo na dva kluba!

Izvor: Sportske.net, 26.Feb.2019, 10:43

Argentinac tvrdoglav, postavlja nove uslove....Maurito Ikardi neće iz Italije...Naime, kako pišu italijanski mediji, ako ne bude produžio ugovor sa Interom u obzir dolaze samo dva kluba, Napoli i Juventus...I jedni i drugi su ga hteli prošlog leta, Napoli je pregovarao sa Vandom Narom, Inter je bio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.