Izvor: Piplmetar.rs, 18.Jul.2023, 23:30

Napoliju stigla ponuda od 82.000.000 za Kvaradonu

Italijanski „Korijere Delo Sport“ javlja kako je Napoliju stigla zvanična ponuda Njukasla od 82 miliona evra za sjajnog 22-godišnjeg Gruzijca Kviču Kvarackeliju. U gradu pod Vezuvom, koji je nedavno proslavio Skudeto, a za koji je popularni Kvaradona, uz Osimena, bio najzaslužniji, sada trebaju da donesu važnu odluku.
Mogu da zarade ogroman novac na igraču koji je u klubu samo godinu dana, ali postoji mogućnost i da ga zadrže i produže mu ugovor. 
Kvarackelija je krilni napadač >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << i nakon samo jedne sezone je postao živa legenda Napolija. U slučaju da produži ugovor, on bi ga za Napoli vezao do 2028. godine.
Gruzijac je stigao prošlog leta za 11,5 milona evra iz Dinamo Batumija. Iza sebe ima jednu od najboljih debitantskih sezona koje se pamte u „ligama petice“. U 43 nastupa dao je 14 i namestio 17 golova.
On je svojim driblinzima osvojio navijače i među njima je stekao status legende kojoj crtaju murale, a može da mu laska i nadimak Kvaradona, kojim ga Napolitanci upoređuju sa slavnim Argentincem. 
Mladi Gruzijac zarađuje oko 1,2 miliona evra po sezoni, a njegova plata bi prema novom ugovoru

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.