Izvor: MozzartSport.com, 26.Feb.2021, 13:02

Napolijevo ispadanje iz Evrope odredilo termin derbija sa Juveom

Zaostala utakmica 3. kola Serije A biće odigrana 17. marta

Eliminacija Napolija od Granade u šesnaestini finala Lige Evrope, koliko god ružno zvučalo, obradovala je čelnike Serije A.

Rukovodstvo italijanskog prvenstva, kao i većina njihovih kolega iz drugih zemalja, ove sezone susreće se sa problemom organizacije utakmica zbog pandemije virusa kovid-19, a zbog učešća Napolija i Juventusa u UEFA takmičenjima tek sada je određen termin kada će odigrati svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << duel iz 3. kola.

SUBOTA, 20.45: (5.80) VERONA (3.90) JUVENTUS (1.60)

Ta utakmica bila je planirana za 4. oktobar prošle godine, ali se Napolitanci nisu pojavili u Torinu jer im lokalne vlasti nisu dozvolile da putuju zbog povećanog broja zaraženih pomenutim virusom. Prvobitno je meč registrovan pobedom Juventusa sa 3:0 i oduzimanjem jednog boda Napoliju, ali je kasnije usvojena žalba kluba sa juga Italije i odlučeno da se duel, ipak, odigra.

Potraga za terminom trajala je sve do sada, a posle Napolijevog ispadanja iz Lige Evrope objavljeno je da će utakmica na Alijanc stadionu biti igrana 17. marta (sreda) u 17.45. Biće to važan meč za oba tima, pošto Juventus pokušava da uhvati priključak sa vodećim Interom (trenutno sa utakmicom manje zaostaje osam bodova), dok se Napoli bori za plasman u Ligu šampiona.

Istog dana, takođe u Torinu, na teren će i fudbaleri istoimenog kluba i Sasuola. Njihov meč trebalo je da bude ove subote, ali je odložen zbog novog razbuktavanja virusa u Torinu.

NEDELJA, 18.00: (1.45) NAPOLI (4.40) BENEVENTO (7.25)

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.