Napoli tone sve dublje, ali Macari ima podršku

Izvor: B92, 08.Jan.2024, 00:46

Napoli tone sve dublje, ali Macari ima podršku

Sportski direktor fudbalskog kluba Napoli Mauro Meluzo rekao je da uprava podržava trenera Valtera Macarija uprkos lošim rezultatima.

Aktuelni šampion Napoli izgubio je danas na gostujućem terenu od Torina 0:3 i zauzima deveto mesto sa 20 bodova zaostatka za vodećim Interom.

U odnosu na prethodnu sezonu Napoli ne postiže očekivane rezultate.

Trener Rudi Garsija je dobio otkaz u novembru i zamenio ga je Valter Macari, koji je predvodio ekipu do tri pobede >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u 10 utakmica, ali uz šest poraza.

"Macari ima puno poverenje kluba i ekipe i nema nikakvog razmišljanja o njegovoj poziciji. Svi vide da je drugačija situacija u pogledu igre u odnosu na prošlu sezonu. Ne želimo da se krijemo, ali verovatno je i nedostatak sreće uticao na naš negativni period... Ali, ne možemo ovako da nastavimo", naveo je Meluzo.

Macari danas nije predvodio ekipu zbog suspenzije i utakmicu je gledao sa tribina.

Utakmica je na kratko bila prekinuta jer su navijači Napolija ubacivali baklje na teren.

Posle utakmice fudbaleri Napolija su otišli do njihove tribine i izvinili su im se zbog loše igre i poraza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.