Napoli servira hladnu osvetu Tobdžijama!

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2019, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napoli servira hladnu osvetu "Tobdžijama"!

Defanzivac ostaje na Apeninima?

Arsenal se priprema za veliko "premijerligaško" finale sa Čelsijem koje se igra za tri dana, oba tima će imati svoje izostanke nažalost. "Tobdžijama" će nedostajati Miktarijan, dok su "Plavci" između ostalih sada ostali i bez Kantea.

Posle pomenute utakmice sledi odmor, a potom i aktivacija letnjeg prelaznog roka. Arsenal je kao svoju prvu metu odabrao Kostasa Manolasa iz Rome, odbrana je prva grupacija koja se mora zategnuti. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Međutim, prema pisanju italijanskih medija za Grku je u trku ušao i Napoli! Manolas ima relativno malu otkupnu klauzulu od 36 miliona evra, vicešampioni Serije A ga žele pored Kulibalija pošto deluje da će Senegelaca ostati podno Vezuva.

Napoli i Arsenal su se sastali u četvrtfinalu LE, bolji je bio klub iz Londona slavivši sa ukupnih 3:0. Italijani nisu uspeli ni gol da postignu u dva susreta.

Biće interesantno videti ko će dobiti naredni duel na transfer polju.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.