Napoli se vraća po Maksimovića

Izvor: MozzartSport.com, 26.Dec.2015, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napoli se vraća po Maksimovića

Mauricio Sari nema nameru da odustane od srpskog štopera...

Povratak Nikole Maksimovića u postavu Torina posle teške povrede pete metatarzalne kosti očekuje se početkom 2016. godine, a sa oporavkom srpskog štopera ponovo se izrodilo i interesovanje Napolija.

Klub iz Napulja nije odustao od namere da angažuje jednog od najboljih igrača Torina iz prošle sezone, a prema pisanju Sport Medijaseta, posle neostvarenih pokušaja tokom leta Mauricio Sari >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << će i u januaru krenuti u novi napad.

Uprkos činjenici da utakmicu nije odigrao još od kraja avgusta, Maksimović je ostavio jak utisak na Sarija, koji će pokušati da angažovanjem dvojice ili trojice novih igrača dodatno učvrstiti redove u pokušaju da se napadne Skudeto. Podsetimo, Napoli se trenutno nalazi na deobi drugog mesta zajedno sa Fjorentinom i imaju bod manje od prvoplasiranog Intera.

Nikola Maksimović postaje milioner!

Iz Torina su se poslednjih nedelja mogle čuti najave kako će Maksimović potpisati novi, duplo jači ugovor, ali kako i dalje nije bilo nikakvih konkretnih poteza Napoli će pokušati da iskoristi situaciju i napravi prvu veliku kupovinu.

Torino je prošlog leta odbio velikih 20.000.000 evra za Maksimovića. U međuvremenu povreda je učinila svoje, tako da bi cena mogla da splasne, što će Aureliju De Laurentisu i njegovim saradnicima i te kako odgovarati.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.