Napoli protiv Milana za lidersku poziciju

Izvor: TV Arena Sport, 22.Feb.2016, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napoli protiv Milana za lidersku poziciju

Za sam kraj 26. kola italijanske Serie A ostao nam je obračun dva velika rivala, i to domaćeg Napolija koji trenutno drži drugo mesto na tabeli i šestoplasiranog Milana.

Ekipa Siniše Mihajlovića i pored sve boljih partija i dalje ima čak 13 bodova zaostatka za Napolitancima. Osim toga, i njihov jesenji duel na San Siru je završen visokom pobedom gostiju od 4:0, dok su jesenas u oba navrata slavili domaćini.

Na taj način je Napoli svoju seriju u domaćim duelima >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << sa Milanom samo produžio na tri pobede i jedan remi pa shodno tome u njihovom timu i sada niko ne razmišlja ni o čemu drugom osim o nova tri boda. Naime, nakon što su prošlog vikenda u još jednom velikom derbiju poraženi u gostima kod Juventusa s 1:0,

Napolitanci su upravo aktuelnim italijanskim prvacima po prvi put u sezoni prepustili i lidersku poziciju, ali kako je„stara dama“ pre tri dana u Bologni osvojila samo jedan bod, izabranici trenera Sarrija sada ponovo imaju priliku da se vrate na mesto na kojem su proveli proteklih nešto više od mesec dana.

Kada je reč o popularnim „rossonerima“ iz Milana, oni ovaj susret na San Paolu dočekuju nakon odlične serije od četiri pobeda i tri remija, s tim da se ovde podrazumevaju i pobede iz italijanskog Kupa nad Carpijem i niželigašem Allessandriom, kojeg su inače u prvom polufinalnom meču u gostima savladali sa 1:0, čime su svakako napravili i veliki korak ka plasmanu u veliko finale. Sa druge strane, to im je očito bio samo dodatni podstrek za puno bolje partije i u prvenstvu, gde su sada već došli i do šeste pozicije na tabeli, i to sa svega dva boda manje od petog Intera, dok im i treća Fiorentina više nije toliko daleko jer ima samo šest bodova prednosti.

Utakmica između ova dva velika rivala na programu je od 21 čas na Arena Sport 4 kanalu

Ukoliko ste ljubitelj sporta, pratite najpoznatije svetske, ali i domaće lige i želite da pratite najaktuelnija sportska dešavanja na Arena kanalima postanite korisnik Arena Sport paketa.

U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa.

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.