Izvor: MozzartSport.com, 06.Sep.2020, 12:55

Napoli prodaje Maksimovića za 15.000.000 evra

Nema dogovora oko novog ugovora

Nerazjašnjena situacija oko statusa u Napoliju verovatno je uticala da Nikola Maksimović u Moskvi odigra slabu utakmicu za reprezentaciju Srbije.

Kako stvari stoje, od novog ugovora u Napoliju neće biti ništa, štaviše, italijanski mediji pišu da su na San Paolu rešili da prodaju srpskog štopera. Predsednik kluba Aurelio de Laurentis je ponudio Maksimoviću još manju platu od dosadašnje, što defanzivac iz >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Užica nikako nije hteo da prihvati.

Napoli je, navodno, prelomio da onda proda Maksimovića i odredio je cenu od 15.000.000 evra. Kao klubovi koji su zainteresovani za Nikolu pominjali su se u poslednja dva meseca Fjorentina, Roma, ali i Everton, u kojem je menadžer Karlo Ančeloti, koji je trenirao srpskog fudbalera prošle jeseni u Napulju.

Sada je, kažu, Roma ta koja je na pol poziciji, pošto je primorana da renovira odbranu. Verovatno bi se ta opcija Maksimoviću najviše dopala, da ostane u Seriji A, jer je iz Crvene zvezde došao u Torino, a odatle u Napoli, s tim što je jednu polusezonu proveo na pozajmici u Spartaku iz Moskve.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.