Napoli poslao ponudu u Primeru!

Izvor: Sportske.net, 28.Dec.2019, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napoli poslao ponudu u Primeru!

Gatuzo blizu prvog januarskog pojačanja.

Prošlogodišnji vicešampioni Serije A su prvu polovinu sezone završili na poziciji osam sa čak osamnaest bodova manje od vodećeg tandema Inter-Juventus.

Ovo se nije očekivalo od De Laurentisovog tima, jasno je da će januar biti zauzet na "San Paolo" stadionu.

Prva meta je vezni igrač Selte Vigo, slovački reprezentativac Stanislas Lobotka. Italijanski mediji pišu da je poslata ponuda između petnaest i šesnaest miliona evra, dok španski klub potražuje 25 miliona evra.

I sam Slovak navodno gura prelazak u Italiju, kroz 48 časova ćemo imati jasniju situaciju.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Gatuzovo prvo pojačanje ipak stiže iz Primere?

Izvor: Sportske.net, 28.Dec.2019

Hoće li Napoli ostvari staru želju?..Napoli će doživeti velike promene već u januaru, u to nema sumnje, a jedno od prvih pojačanja moglo bi da dođe iz španske Primere...Dugo već klub sa "San Paola" prati vezistu Selte iz Viga Stanislava Lobotku, izgleda da je došlo vreme da se bace u akciju...Kako...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.