Napoli nulom u Moskvi obezbedio četvrtfinale Lige Evrope

Izvor: Blic, 19.Mar.2015, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napoli nulom u Moskvi obezbedio četvrtfinale Lige Evrope

Fudbaleri Napolija sačuvali su prednost od 3:1 iz prvog duela osmine finala Lige Evrope tako što su u Moskvi remizirali sa Dinamom 0:0.

Napoli se organizovano branio na gostovanju Dinamu, a preko kontri pretio Moskovljanima koji su bili jako agresivni, čak su uspeli dva puta da zatresu mrežu, ali je pomoćni sudija u oba navrata podigao zastavicu i opravdano signalizirao ofsajd.

Italijanski >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << predstavnik nije žurio, jer je imao dva gola prednosti iz prvog meča, ali je u prvom poluvremenu dva puta pogodio okvir gola, prvo stativu, a onda i prečku preko sjajnog Mertensa koji je u 63. minutu zamenjen. Napolitanci su tako zasluženo otišli u narednu fazu takmičenja.

Liga Evrope, osmina finala:

Dinamo Moskva - Napoli 0:0 (1:3)

19:00 Roma - Fjorentina (1:1)

19:00 Dinamo Kijev - Everton (1:2)

21:05 Ajaks - Dnjepar (0:1)

21:05 Bešiktaš - Klub Briž (1:2)

21:05 Inter - Volfsburg (1:3)

21:05 Sevilja - Viljareal (1:3)

21:05 Torino - Zenit (0:2)

*U zagradi su rezultati prvih mečeva

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napoli u četvrtfinalu Lige Evrope

Izvor: TV Arena Sport, 19.Mar.2015

Fudbaleri Napolija u Moskvi su sačuvali prednost od 3:1 iz prvog duela osmine finala Lige Evrope, a meč je završen bez golova...Italijanski predstavnik nije žurio, jer je imao dva gola prednosti iz prvog meča, ali je u prvom poluvremenu dva puta pogodio okvir gola, prvo stativu, a onda i prečku...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.