Napadač PSŽ oduševljen igrom Liverpula dok njega sele u Real

Izvor: B92, 22.Jan.2020, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadač PSŽ oduševljen igrom Liverpula dok njega "sele" u Real

Sve je izvesnije da će Liverpul konačno posle 30 godina da osvoji Premijer ligu.

Dominacija "crvenih" u engleskom šampionatu oduševljava i ljubitelje fudbala van Ostrva.

Među njima je jedan od najboljih napadača sveta, golgeter francuskog Pari Sen Žermena Kilijan Mbape.

"Ono što Liverpul trenutno radi je neverovatno. Oni su poput mašine, pronašli su ritam u kojem obožavaju da igraju. Nisu izgubili nijednu utakmicu. Kada ih gledaš činiti se da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je sve lako, ali nije tako. Ovi momci su koncentrisani, igraju svaka tri dana i pobeđuju, pobeđuju, poeđuju", rekao je Mbape.

Mbape se već mesecima dovodi u vezu sa bombastičnim transferom u Real Madrid. Njega je PSŽ platio 2017. čak 180.000.000 Monaku.



"Svi pričaju o Realu. I ja sam kad sam bio mlađi. Ali sada sam igrač i znam da nije trenutak. Sada je januar, mesec tokom sezone u kojem je najvažniji novac. Zamislite da vam odgovorim na pitanje i kažem nešto. Svi bi pričali o tome, a to ne bi bilo dobro za PSŽ. Ja sam 100% u PSŽ, želim da pomognem klubu da raste ove sezone, da osvoji mnogo titula, pa nije dobro da pričamo o mojoj budućnosti. Pričam o PSŽ jer mi je klub pomogao. Došao sam ovde sa 18 godina, bio sam talentovan, a ne superzvezda. Sada sam superstar zahvaljujući PSŽ i reprezentaciji Francuske".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.