Napadač Lacija alergičan na teren

Izvor: Glas javnosti, 11.Mar.2011, 07:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadač Lacija alergičan na teren

RIM - Napadač Lacija Đuzepe Skuli završio je u bolnici zbog zdravstvenih problema na susretu protiv Palerma, a pretpostavlja se da je razlog alergijska reakcija na travnatu podlogu stadiona Olimpiko.

Skuli je u susretu protiv Palerma sa dva gola bio najzaslužniji za pobedu rimskog kluba rezultatom 2:0, ali je morao van terena na početku drugog poluvremena kada je počeo otežano da diše.

"Bio je sav natečen, a usput je pocrveneo kao rak i scena nije bila nimalo prijatna", >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << rekao je trener Lacija Edi Reja koji je mogao da odahne jer je nekadašnji fudbaler Đenove vrlo brzo pušten kući nakon pregleda u bolnici.

Pretpostavlja se da je Skuli nadrljao kada je proslavljao drugi gol tako što se zajedno sa saigračima valjao po terenu, a glavni uzrok problema je zelena farba koja se koristi za senčenje terena. Farbanje zelene podloge nije neoubičajeno u Italiji, Španiji i Engleskoj, a koristi se mahom zbog bolje slike terena tokom TV prenosa.

Iz Lacija su saopštili da je farba koju koriste u skladu sa nacionalnim standardima, kao i da je više puta testirana, pa će dalja istraga utvrditi šta je izazvalo probleme iskusnom napadaču kluba.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.