Nakon razvoda, manekenka dobila 62 miliona evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jul.2016, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon razvoda, manekenka dobila 62 miliona evra

Britanski sud je doneo presudu u slučaju razvoda, po kojoj je supruga, bivša manekenka dobila 62 miliona evra od svog, sada bivšeg, muža saudijskog milijardera iako je na početku procesa zahtevala oko 229 miliona uključujući i jedan milion godišnje - za kupovinu garderobe.

Bivša supruga, poreklom iz SAD-a, Kristina Estrada, izjavila je da ukupna suma dobijena razvodom iznosi više od 87 miliona uključujući vrednost njene trenutne imovine.

Bivši suprug, šeik >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Valid Jufali ,se zahvalio sudu a žena je izjavila da je "potpuno svesna da je sa mužem imala spektakularan život" kao i da "razume kako svet na ovo može da gleda" prenosi AFP.

Šeik Jufali, star 61 godinu, je smrtno bolestan od raka i na lečenju je u Švajcarskoj. On se razveo od Estrade po islamskom zakonu, bez njenog znanja i oženio 25-godišnju libansku manekenku 2012. godine.

London je poznat kao "svetska prestonica razvoda" a posebno je atraktivan za žene jer su sume koje dobijaju razvodom veće nego u drugim delovima sveta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.