Najveći promašaji u istoriji fudbala 2/3 (VIDEO)

Izvor: S media, 05.Okt.2010, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najveći promašaji u istoriji fudbala 2/3 (VIDEO)

Ukusi su različiti, tu dvojbe nema, ali ovaj TOP 10 koji vam nudimo sigurno vredi videti.

OVDE pogledajte prvi od tri dela, a za "najbolje od najboljih" i sutra budite uz www.smedia.rs/sport. Danas su na redu šesto, peto i četvrto mesto...

6. PITER VAN FOSEN

Holanđanin je upisao samo 22 nastupa za Rendžerse, ali i da ih je sakupio deset puta više, ovaj bi pamtio celog života. U "Old Firm" derbiju protiv Seltika 1996. lepo se namestio, već >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << video sebe kako slavi, a onda – promašio. U klubu sa "Ajbroksa" nakačili su mu priznanje "promašaj veka", ali im je bilo lako da se šale kada su na ovom meču slavili kao gosti 1:0.



5. JAKUBU AJEGBENI

Ovoga se verovatno sećate. Nije bilo tako davno, letos na SP u Južnoj Africi. Jakubu je protiv Južne Koreje sa par metara pokazao kako ne treba, pa i ne čudi što njemu na dušu idu zasluge za ranu eliminaciju Nigerije. Da su pobedili, verovatno bi prošli, ovako...

Što je najgore, posle tog susreta, najžešći u kritikama bio je Nvankvo Kanu! Kome nije jasan bezobrazluk bivšeg Arsenalovca, neka se seti jučerašnjeg dela liste ili pogleda OVDE.



4. KEI KAMARA

Da ne bude zabune, ovde je gol postignut, a ono što ga svrstava na ovu listu je način na koji je Kamara zatresao mrežu LA Galaksija. Promašio je čitav fudbal, a lopta je skoro pa skakutala po gol liniji, da bi je ubacio na željeno mesto – rukom. Gol je Kanzas Siti Vizardsima opravdano poništen, mada se Kei naivno bunio. Valjda da bi svoje "umeće" prikrio, ali mu nije uspelo. Dragi Kamara, za vas je pozicija četiri.



Sutra na www.smedia.rs/sport poslednji od ukupno tri dela TOP 10 najvećih promašaja istorije.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.