Najveći formulišu Zakon o sportu

Izvor: B92, 16.Mar.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Najveći" formulišu Zakon o sportu



Predstavnici organizacija koje okupljaju sve sportske saveze u Srbiji i Crnoj Gori, a posebno najvećih fudbalskih organizacija i klubova, formulisaće tekst dva sporna člana nacrta zakona o sportu koja se odnose na privatizaciju, saopštilo je Ministarstvo prosvete i sporta Srbije.

Ministar sporta Srbije Slobodan Vuksanović i direktor Uprave za sport Aleksandar Šoštar to su danas dogovorili na sastanku sa predsednikom Olimpijskog komiteta SCG Ivanom Ćurkovićem, vršiocem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dužnosti predsednika Sportskog saveza SCG Vojislavom Tabačkim i generalnim sekretarom Fudbalskog saveza Srbije Miroljubom Rajićem.

Predvidjeni rok za dogovor je sledeći ponedeljak kada će se predstavnici pomenutih sportskih organizacija sastati sa srpskim ministrom privrede Predragom Bubalom i ministrom za državnu upravu i lokalnu samoupravu Zoranom Lončarem.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.