Najveće iznenađenje u istoriji, kvota 70!

Izvor: Sportske.net, 03.Sep.2017, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najveće iznenađenje u istoriji, kvota 70!

Kod nas bi odmah krenule priče o nameštanju, u Americi smatraju da je ovo najveće iznenađenje u istoriji.

Amerikanci su opsednuti statistikom, jasno, pobeda univerziteta Hauard je odjeknula kao čudo širom kontinenta. "Bizoni", totalni autsajderi su noćas u Las Vegasu savladali tamošnji prestižni univerzitet Nevada sa 43:40.

Ovo je prvi put u istoriji da Hauard pobedi velikog favorita, a i prvi put u deceniji da ovaj tim pobedom otvori sezonu.

Niko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ne zna šta se desilo, ali je Kajlin Njuton, kvoterbek gostiju odigrao savršenu utakmicu. Ako vam je prezime poznato, u pravu ste, u pitanju je mlađi brat Kema Njutona, kvoterbeka Karoline Pantersa.

$100 money line bet on Howard to beat UNLV would have paid off ...

$71,500!!!! pic.twitter.com/8M35rwsmRq

— Eric Edholm (@Eric_Edholm) 03. септембар 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.