Izvor: MVP.rs, 01.Jul.2015, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najt ostaje u Finiksu, Dragić u Majamiju

Plejmejkeri su dogovorili višegodišnje ekstenzije ugovora sa Finiksom, odnosno Majamijem.

Brendon Najt (23, 191) i Goran Dragić (29, 191) su ostali verni ekipama u kojima su igrali prethodne sezone, a za to su nagrađeni petogodišnjim ugovorima i gomilom novca na bankovnom računu.

Najt je prethodne sezone, posle trejda između Milvokija, Filadelfije i Finiksa, stigao u ekipu koju trenira Džef Hornasek, a na 11 odigranih mečeva za Sanse u proseku >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << je postizao 13.4 poena, uz 4.5 asistencija. To je bilo dovoljno da mu Sansi ponude petogodišnji ugovor vredan 70 miliona dolara.

U tom periodu Goran Dragić je bio nezadovoljan statusom u Finiksu, pa je zatražio trejd, a Sansi su dovođenjem Najta našli više nego dostojnu zamenu. Potom je Dragić trejdovan u Majami, a košarkaš reprezentacije Slovenije je u dres Hita pronašao sreću, pa je dogovorio petogodišnju saradnju vrednu oko 90 miliona dolara.

(foto: Steve Mitchell / USA TODAY Sports)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.