Izvor: MozzartSport.com, 13.Maj.2021, 11:32

Najluđi produžetak ugovora (VIDEO)

Visla Plock na originalan način potvrdila nastavak saradnje sa defanzivcem Pjotrom Tomašikom

Vest kao vest teško da je interesantna ljubiteljima fudbala izvan granica Poljske, ali način na koji je Visla Plock ozvaničila nastavak saradnje sa svojim defanzivcem Pjotrom Tomašikom privukao je pažnju fudbalske javnosti širom Evrope, čime je potvrdila koliko je marketing poslednjih godina postao važan segment najvažnije sporedne stvari na svetu.

Visla je produžetak >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ugovora sa iskusnim poljskim levim bekom na još godinu dana na zvaničnom sajtu ozvaničila na originalan način, klipom iz popularne video igrice GTA San Andreas. Kako je Tomašik samo "skinuo" pokrete Si Džeja, glavnog lika iz petog po redu nastavka igre Grand Theft Auto. Nema sumnje, iz kompanije Rokstar gejms bi bili ponosni...

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.