Naježio sam se: Ajaks oduševio najavom meča sa Napolijem

Izvor: B92, 04.Okt.2022, 13:37

"Naježio sam se": Ajaks oduševio najavom meča sa Napolijem

Jedna od utakmica današnjeg programa u Ligi šampiona biće duel Ajaksa i Napolija.

Biće to duel za prvo mesto u Grupi A gde Napoli ima perfektan učinak iz prva dva kola sa Rendžersom i Liverpulom, dok su "kopljanici" izjednačeni sa "redsima" sa po jednom pobedom.

A osim borbe za osminu finala, meč na Amsterdam Areni će biti i borba za prestiž jer se sastaju klubovi bogate tradicije čiju su istoriju pisale legende >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fudbalske igre.

Upravo su te legende u prvom planu kada je u pitanju najava utakmice, a Ajaks je oduševio fudbalsku javnost grafikom u kojoj su iskazali počast preminulim velikanima Johanu Krojfu i Dijegu Maradoni – zaštitnim licima ova dva klubova.

Prikazani su su kako sede obučeni u svoje dresove na trosedu smeštenom na oblaku i gledaju televiziju koji najavljuje utakmicu u Ligi šampiona.



"Navijač sam Napolija, skidam kapu za ovu sliku"
, "Čestitam na ovom umetničkom djelu", "Kunem se da sam se naježio kad sam ovo video", neki su od komentara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.