Najezda slepih miševa u Barseloni, može li Barsa da odgovori? (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Feb.2019, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najezda slepih miševa u Barseloni, može li Barsa da odgovori? (video)

Katalonci u minusu nakon 45 minuta igre.

"Slepi miševi" nakon 45 minuta igre u Barseloni vode sa 2:1.

Već u trećem minut velika šansa za goste, Ter Štegen je sačuvao pokušaj Pareha, da bi potom Čerišev nakon odbitka pogodio stativu.

Pripretila je Barsa preko Semeda i Kutinja, ali je mreža gostiju ostala netaknuta, da bi u 24. minutu fudbaleri Valensije došli do prednosti.

Pričaće se o ovo golu neko vreme, u začetku akcije je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Pareho oborio Mesija za zemlju, sudija se nije oglasio, nakon kontre Gameiro pogađa mrežu "Blaugrane", na asistenciju Rodriga.

Nisu se oporavili domaći fudbaleri od prvog gola, usledio je drugi.

Igrao se 31. minut kada je Serhi Roberto napravio penal. Kapiten Pareho je preuzeo odgovornost i pocepao mrežu iza Ter Štegena za 2:0.

Ipak, u 39. minutu, penal na drugoj strani, pao je Semedo, dobra odluka Manzana, Mesi je preuzeo odgovornost i matirao Neta za 2:1.

U 43. minutu i Barsa pogađa stativu, Roberto je bio jako blizu toga da poravna rezultat, potom je Mesi odbitak poslao pravo u Neta, nije bilo promene rezultata.

Dinamično je bilo do samog kraja prvog poluvremena, ali je rezultat ostao 1:2, sjajnih 45 minuta na "Kamp Nou".

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Valensijina brava izdržala, "Ćolo" evo šanse da se vratiš u trku za titulu! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Feb.2019

Fudbaleri Barselone su u 22. kolu španske Primere dočekali ekipu Valensije...Samo bod za Barsu na "Kamp Nou" protiv "Slepih miševa", gosti su odigrali sjajan meč, na kraju je bilo 2:2 (1:2)...Već u trećem minut velika šansa za goste, Ter Štegen je sačuvao pokušaj Pareha, da bi potom Čerišev...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.