Najbolji strelac Reala u 2018? Pogađajte samo jednom!

Izvor: Sportske.net, 31.Dec.2018, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolji strelac Reala u 2018? Pogađajte samo jednom!

U prvih pet je i fudbaler iz poslednje linije.

Prvi deo tekuće sezone je prošao veoma burno u Realu.

Nakon odlaska Zinedina Zidana i Kristijana Ronalda, stigao je Julen Lopetegi koji se nije najbolje snašao na klupi "Kraljevskog kluba", pa je nakon svega tri meseca dobio otkaz.

Jedan od najvećih problema bila je i neefikasnost, mnogi veruju da Realovi igrači nisu uspeli da nadoknade Ronaldove golove.

U prilog tome govori i jedan neverovatan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << podatak - Kristijano Ronaldo je najbolji strelac Real Madrida u kalendarskoj 2018. godini.

Portugalac je pogodio 28 puta za tek pet meeci koliko je nastupao za madridski tim, dok je odmah iza njega Geret Bejl sa golom manje.

Tek na trećem mestu je klasičan napadač Karim Benzema sa 18, a interesantno je da je četvrti na listi kapiten Serhio Ramos.

 

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.