Izvor: MozzartSport.com, 09.Avg.2020, 13:55

Najbolji strelac Barnlija se nudi Laciju

Klub sa Olimpika razmatra ideju dovođenja Krisa Vuda

Mogao bi Kris Vud da postane prvi Novozelanđanin u seriji A ako Lacio odluči usliši želju korpulentnog napadača i otkupi ga od Barnlija. Prema navodima italijanskog lista Corriere dello Sport, menadžerska svita premijerligaškog centarfora kontaktirala je upravu Nebeskoplavih i prenela joj da je njihov štićenik zainteresovan za prelazak na Olimpiko.

Nije tajna da rimski klub radi na prodaji drugog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << špica Felipea Kajseda (trebalo bi da Ekvadorac ode u Katar) i da je budućem učesniku Lige šampiona neophodno da dovede barem jednu zamenu za neprikosnovenu Zlatnu kopačku Ćira Imobilea. Barnli je 2017. godine platio Lidsu 16.000.000 evra za 28-godišnjeg napadača koji iza sebe ima najproduktivniju sezonu u Premijer Ligi - samim tim cena ne bi trebalo da bude manja od pomenute.

U minuloj takmičarskoj godini je u 14 navrata pogađao mreže rivala što je učinak za četiri gola bolji u odnosu na prethodne dve sezone. Znao je Vud da zastraši protivničke odbrane i u Čempionšipu gde mu je najplodonosnija sezona bila 2016/17 kada je 27 puta bio strelac.

Čak i da do transfera dođe, jasno je da je Imobile zacementiran kao prvi špic, a da će Novozelanđanin biti alternativno rešenje. Ali sigurno je i on toga svestan. Lacio je ovih dana razmatrao još jednu opciju iz Premijer lige, a to je Brazilac Vesli koga sportski direktor Igli Tare jako ceni. Međutim, Vud bi možda mogao da bude i bolja varijanta za Lacio, pod uslovom da se uklapa u planove Simonea Inzagija.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.