Najbolji ne dolazi u Beograd!

Izvor: Sportske.net, 09.Okt.2015, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolji ne dolazi u Beograd!

Istinski ljubitelji fudbala biće razočarani, verovatno i ono što nazivamo starlete, ali odluka je očekivana posle overe vize za Francusku...

Kristijano Ronaldo neće doći u Beograd.

Najbolji fudbaler sveta je oslobođen obaveze od strane saveza, pobedom protiv Danaca Portugalci su se plasirali na završni turnir.

Naravno, odmah je reagovala Federacija, Tijago, Karvaljo i Kristijano ne putuju sa reprezentacijom u Beograd. Nema potrebe da se izlažu naporu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u takmičarski beznačajnom meču, pa je naravno uz odobravanje Reala doneta ova odluka.

Ronaldo će se vratiti u Madrid, a njegovo mesto u timu zauzeće Rui Forte fudbaler Brage. Pozvan je i bek Nice Rikardo.

Ronaldo je gostovao u Beogradu sa Portugalom pre osam godina, tada je završeno 1:1, Tijago je doveo goste do prednosti, Boško Janković izjednačio. Ni tada, ni sada, Srbija nije i neće otići na EP.

Meč je igran na stadionu Crvene zvezde pred 50 000 gledalaca.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kristijano ne dolazi u Beograd

Izvor: TV Arena Sport, 09.Okt.2015

Kristijano Ronaldo je oslobođen obaveze od strane saveza, pobedom protiv Danaca Portugalci su se plasirali na završni turnir. Ovom odlukom biće razočarani ljubitelji fudbala jer reprezentacija Portugalije dolazi bez najboleg fudbalera na svetu...Nakon pobede protiv Danaca odmah je reagovala Federacija,...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.