Najbolji igrač najbolje lige je Srbin!

Izvor: Vesti-online.com, 21.Maj.2011, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolji igrač najbolje lige je Srbin!

Reprezentativac Srbije i kapiten Mančester Junajteda Nemanja Vidić proglašen je za najboljeg igrača Premijer lige ove sezone u izboru generalnog sponzora takmičenja, kompanije Barklajs.

Vidić, za koga je ocenjeno da je "srce odbrane" novog šampiona Engleske, bio je jedan od najzaslužnijih za rekordni 19. trofej u najkvalitetnijoj ligi Evrope.

Njemu je ranije pripalo i priznanje namenjeno najboljem >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << fudbaleru Mančester Junajteda u izboru saigrača i navijača tog kluba, ali su novinari za igrača sezone izabrali defanzivca poslednjeplasiranog Vest Hema Skota Parkera.

Asocijacija igrača elitnog ranga engleskog takmičenja izabrala je Velšanina Gareta Bejla iz londonskog Totenhema za igrača godine.

Najbolji menadžer Premijer lige u izboru generalnog sponzora je šef stručnog štaba Mančester Junajteda Aleks Ferguson, kome je ova titula pripala čak deveti put.

Britanski novinari tvrde da škotski trener ima realne šanse da 28. maja u Londonu pobedi špansku Barselonu u finalu Lige šampiona i na taj način kompletira sjajnu sezonu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.