Najbolji igrač grada Mančestera dolazi iz Sitija

Izvor: Blic, 15.Okt.2009, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolji igrač grada Mančestera dolazi iz Sitija

Prema izboru uticajnog dnevnog lista Mančester ivning njuz, vezni igrač Sitija Stiven Ajrlend izabran je za najboljeg igrača ovog engleskog grada za 2009. godinu.

Čitaoci i građani Mančestera izabrali su ovog Irca jer je prema njihovom mišljenju najviše doprineo procvatu kluba u ovoj godini, posebno pre dolaska bogatih vlasnika iz Abu Dabija.

"Prošle sezone mi je jedini cilj bio da se nametnem menadžeru i izborim mesto u prvih 11. Čast mi je što sam izabran >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za najboljeg fudbalera grada, što je velika satisfakcija i zbog čega sam danas ponosan. Hvala svima koji su glasali za mene, hvala Mančesteru", rekao je igrač koji od 2005. godine nosi dres "građana".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.