Izvor: B92, 25.Jul.2020, 21:38

Najbolji centar sveta ponovo će igrati plejmejkera

Nikola Jokić ponovo će igrati na poziciji plejmejkera u pripremnom meču, pošto Džamal Mari ima problema sa povredom.

Srpski košarkaš pre dva dana je prvi put u karijeri bio predstavljen kao plejmejker u startnoj postavi i isto se očekuje da će biti protiv Nju Orleans Pelikansa.

Mari ima problema sa tetivom i Nagetsi neće žuriti s njegovim povratkom. Monte Moris još nije spreman, a i Geris Heris, odnosno Vil Barton neće igrati zbog manjih povreda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Denver je veoma oprezan sa svojim "niskim" košarkašima i sve dok ne budu spremni, neće ni igrati.

Zato bi protiv Pelikansa ponovo trebalo da gledamo visoku postavu sa Jokićem na pleju, Grantom na beku, Bolom na krilu, Milsap će biti na prirodnoj poziciji krilnog centra, kao i Plamli na "petici".

Nagetsi su pobedili u prvom meču, ali Vizardsi nisu neki pokazatelj jer su u Orlando došli bez glavnih igrača i imaju prilično prosečan sastav.

Utakmica između Denvera i Nju Orleansa igra se u noći između subote i nedelje od 02.00.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jokić opet oduševio kao plej – bio blizu tripl-dabla! VIDEO

Izvor: B92, 26.Jul.2020, 08:06

Nikola Jokić, prva zvezda Denver Nagetsa, drugi put u nizu startovao je na poziciji plejmejkera, sada protiv Nju Orleans Pelikansa...U utakmici presezone NBA lige u "balonu" u Orlandu, Pelikansi su nadigrali Nagetse 119:104...Bez obzira na krajnji rezultat, srpski reprezentativac je imao dobar učinak...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.